Skip to main content

Zile de vacanta

Luni dimineata, verisorul meu, Andrei, a venit in parc cu noua lui bicicleta.



Ne-am plimbat impreuna.



Bicicleta lui Andrei are schimbator de viteze asa ca putea sa mearga mai rapid decat mine. Cand am facut o mica pauza si ne-am asezat pe o banca,



mama si Miri s-au dus sa o salute pe Ioana, o vecina de-a mea, care se plimba cu mama si sora ei.



Tot in aceasi zi, Vlad a venit in parc. Ne-am jucat un pic cu Vlad Serghei si ne-am plimbat si cu bicicletele.



Ieri, Adi, Teo si Vlad au venit in parc cu bicicletele si trotinetele. Am jucat ascunsa, ne-am plimbat prin parc si am mai vorbit despre diverse lucruri.



Astazi, Vlad a venit la mine acasa. I-am aratat blogul meu, l-am ajutat sa-si faca cont pe Moshi Monsters, apoi am iesit in Gradina Botanica.



Acolo am avut o aventura pe cinste! Am jucat badminton



si, cand ne-am oprit, ne-am dat seama ca Rainbow, Webkinz-ul meu, lipseste. Mama, din greseala, o scapase si, imediat, Vlad a pornit in cautarea lui Rainbow. Gradinarii au gasit-o pe Rainbow pe jos asa ca au pus-o pe o banca. Vlad a gasit-o si mi-a dat-o. Cand am luat-o pe Rainbow in brate, era fierbinte si am spus ca s-a bronzat! :) :D Am fost fericita ca n-am pierdut-o pe Rainbow!
Dupa aceea ne-am plimbat prin Gradina Botanica. Am ajuns la lacul cel mare cu broaste.







Am stat cam putin pentru ca cerul era innorat si batea vantul. Am ajuns acasa exact cand a inceput sa ploua. Eu cu Vlad am mancat gratar facut de mama si ne-am uitat la Coraline.



Dupa ce am mancat, am mers la Sage. A venit si mama lui Vlad, care ne-a dus mie, lui Miri si lui Vlad cate un zmeu. Eu cu Vlad am baut cate un suc de piersici si am desenat pe cateva foi.





Dupa Sage, Vlad a trebuit sa plece acasa. Sper ca Vlad o sa mai vina la mine acasa!

Comments