Skip to main content

Vacanta de primavara

Vacanta de primavara a fost foarte frumoasa.
M-am jucat in parc cu sora mea.




Ne-am plimbat cu bicicletele (ma rog, Miriam, cu tricicleta).




De Pasti, am facut oua rosii impreuna cu tatal meu, iar Miriam s-a uitat la noi, curioasa. Am stat toata noaptea la slujba Invierii. Spre sfarsitul slujbei, a inceput sa mi se faca somn, dar am rezistat. Miriam a dormit toata slujba... Cand ne-am intors acasa, ne-am primit cadourile! Am primit doua carti cu Angelina ("Angelina Ballerina’s Dress-Up and Dance Show" si "Angelina’s Invitation to the Ballet"), un pix dragut cu Grohi (personajul meu preferat din desenul Winnie the Pooh) si un ou de ciocolata cu un breloc-vacuta. Miriam a primit personajele Mittens, Ruffy si Timmy, un pix cu Winnie si un ou cu Hello Kitty. Mi-au placut mult cadourile, mai ales cartile cu Angelina! Am foarte multe carti cu Angelina acum! :)





La Golia, in zilele de Pasti, ne-am jucat si cu o pisica alba.





Marti, Raluca a venit la noi. Mie mi-a adus o rochita, iar lui Miriam, o ratusca cu bomboane, care canta. Atunci m-am jucat de-a scoala cu Miriam. Raluca era Doamna Inspectoare.








Ieri am aflat de la Vlad ca iepurasii Webkinz sunt la reducere. El isi luase deja unul. Il cheama Tup Tup. Seara am mers cu parintii mei si Miri la Kaufland sa cautam si noi un iepuras Webkinz. Am gasit si mi-am luat si eu unul. Il cheama Rabby. Sunt fericita ca am acum doua animalute pe Webkinz!
Azi, Andrei, verisorul meu, a venit la mine acasa. Am mers cu totii in Gradina Botanica. Mi-am luat toti Webkinzii si Zumbuddy-ul.




Eu cu Andrei si Miriam am pornit sa vedem toate plantele, dar nu ne-am indepartat de mama.




Cand am ajuns acasa, am mancat si apoi am jucat "X si 0" si "Spanzuratoarea". Apoi, eu am intrat pe contul lui Rabby, iar Andrei, pe contul lui Puffy, si ne-am intalnit in casa lui Puffy. Dupa aceea, ne-am uitat la "Home Alone 2", un film foarte amuzant.
A fost foarte frumos in vacanta!

Comments