Skip to main content

Workshop de artă dramatică: „Inteligența emoțională” (Invitat special: actrița Haruna Condurache)



În perioada 26-30 martie 2018, proiectele tradiționale Arts Week și Science Week ale Colegiului „Costache Negruzzi” din Iași s-au reîntors cu un set nou de ateliere și workshop-uri pe diverse teme din domeniile științelor umaniste și reale. Revin în ipostaza de coordonator, de data aceasta coordonator al unui workshop de artă dramatică despre inteligența emoțională, care a avut-o pe actrița Haruna Condurache, de la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași, ca invitat special.

Workshop-ul a avut un aspect non-formal, ca o discuție între prieteni. Actrița Haruna Condurache a făcut parte din public și totodată a creat o scenă pe care elevii prezenți au devenit actori. Cu toții au jucat un rol, (și-)au pus întrebări și au simțit într-o oarecare măsură emoții, pornind de la un moment de improvizație sau un simplu gând trecător. Așa cum era de așteptat, atmosfera a fost prietenoasă, cu jocuri care au testat atenția participanților și experiențe amuzante povestite de actrița Haruna Condurache.







Internetul este plin de teorii despre inteligența emoțională, iar fiecare persoană va avea o perspectivă diferită asupra acestui concept, în funcție de rolul pe care îl are în societate. Oricare ar fi acela, cu toții ar trebui să fim atât inteligent detașați de lume (pentru a observa dintr-o parte ce se întâmplă în jurul nostru), cât și implicați emoțional (pentru a ne bucura din plin de trăirile noastre).

Comments